Vlado Kreslin & Mali bogovi

Vlado Kreslin & Mali bogovi

PETEK, 16. JULIJ 2021, 20.30

ŽIČKA KARTUZIJA

VLADO KRESLIN & MALI BOGOVI

Vlado Kreslin je ljubljenec občinstva. Velja za enega najbolj priljubljenih in najbolj plodovitih slovenskih glasbenih ustvarjalcev. S predanostjo glasbi, igrivim prepletanjem zvrsti, verzom, ki se spogledujejo s poezijo, in sodelovanjem z različnimi glasbeniki je pustil viden pečat v zgodovini slovenske glasbe, njegova svojevrstna pojavnost pa je segla tudi onkraj meja. Z izrednim razumevanjem, še posebno ljudske glasbe, je s številnimi raznovrstnimi sodelovanji povzročil pravi preporod slovenske etno glasbe, saj jo je z osebno noto približal vsem generacijam. Številne njegove pesmi so ponarodele, mnoge pa navdih drugim ustvarjalcem.

V Žički kartuziji bo nastopil z Malimi bogovi.

Več o Vladu Kreslinu na www.kreslin.com!

Vstopnice: 25 €.

 

Na voljo je omejeno število sedišč, zato pohitite z nakupom in si zagotovite svojo vstopnico.

Na prireditvi se vsi ravnamo po navodilih NIJZ. Za obisk dogodka velja PCT pogoj.

 

Zaradi dežja je bil koncert Vlada Kreslina & Malih bogov v Žički kartuziji, napovedan za 16. 7. 2021, ODPOVEDAN❗️❗️❗️❗️

Hvala za razumevanje!

Vračila vstopnic:

  • Prodajno mesto pisarna Centra za kulturne prireditve: 

s kupljenimi vstopnicami se zglasite v pisarni, kjer boste prejeli vračilo kupnine, oziroma boste vstopnice, v kolikor bi želeli, menjali za koncert Nine Pušlar. 

  • Eventim:

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol – lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Informacije: Center za kulturne prireditve Slovenske Konjice, 03 758 04 37, ter na eventim.si.

FB: Center za kulturne prireditve Slovenske Konjice.

Skip to content