Kino

Domov / Kino

 

Kino predstave v dvorani Doma kulture Slovenske Konjice

Napovedujemo

23. NOVEMBER, 19.00

Dom kulture Slovenske Konjice, dvorana

PREBOJ

Jezik: slovenščina.
Igrajo: Domen Valič, Jernej Gašperin, Ana Špik,Lovro Zafred, Denys Bilash, Rok Vihar, Marko Plantan, Tjan Premzl, Darko Nikolovski, Jan Bučar,Valentina Plaskan, Darja Krhin, Andrei Lenart, Miha Rodman, Dominik Vodopivec.

Marec 1945. V težki zimi se je na visokogorsko planoto umaknila skupina 500 partizanov, ki jih je v dolinah obkolila SS divizija z 12.000 vojaki. Komandant Franc Sever Franta se znajde pred nemogočo nalogo, ko mora iz neprepustnega obroča rešiti svoje borce. Po celodnevni krvavi bitki, se jim je v težkih razmerah uspelo prebiti skozi obroč na svobodo. To je zgodba preživelih herojev.

Trailer: PREBOJ

Vstopnina: 3,5 €

Informacije: Center za kulturne prireditve Slovenske Konjice, 03 758 04 37.


24. NOVEMBER, 10.00

Dom kulture Slovenske Konjice, dvorana

PERNATA BANDA

Sinhronizirano.
Glasovi: Gašper Jarni, Andrej Murenc, Maja Kunšič, Gašper Malnar, Iva Babič in drugi.

Mladi papagaj Cuco sanja, da bo nekoč postal podoben svojemu vzorniku, herojskemu televizijskem zvezdniku El Americanu, ob tem pa vedno znova pozabi na svoje obveznosti v družinskem cirkusu. Njegovo življenje na glavo obrne nasilni ptič, ki nekega dne ogrozi njegovo družino. Cuco se odloči, da bo s prijatelji odpotoval v Hollywood, kjer bo El Americana prosil za pomoč. Na zabavni pustolovščini, polni neverjetnih dogodivščin, Cuco spoznava pravi pomen poguma, ki ga včasih najdemo tam, kjer najmanj pričakujemo.

Trailer:PERNATA BANDA

Vstopnina: 3,5 €.

Informacije: Center za kulturne prireditve Slovenske Konjice, 03 758 04 37.