SIDDHARTA – akustični koncert

SIDDHARTA – akustični koncert

PETEK, 5. JULIJ 2019, 20.30
ŽIČKA KARTUZIJA

SKUPINA SIDDHARTA

Skupina Siddharta, danes največje ime na slovenski glasbeni sceni, prihaja v Žičko kartuzijo v akustični izvedbi! Petčlanska slovenska rokovska skupina, ki je nastala leta 1995 in je po več kot dvajsetih letih glasbenega ustvarjanja ena izmed najbolj priljubljenih in uspešnih glasbenih skupin v Sloveniji.

Siddharta se na svojih akustičnih koncertih loti svojih skladb z drugega zornega kota. Skladbe zaživijo na nek drug način, z emocionalno močnejšim nabojem. Potovanje čez glasbene pejsaže njihovega ustvarjanja je še posebej doživeto. Lotijo se tudi skladb, ki jih v rednem koncertnem repertoarju ne boste slišali, koncert pa bo ponudil tudi skladbe iz zadnjega albuma, ki je izšel jeseni 2018.

 

Vstopnice: 22 EUR, s SPAR plus kartico: 20 EUR, otroci do 10 let: 5 EUR.

Informacije: Center za kulturne prireditve Slovenske Konjice, 03 758 04 37

FB: Center za kulturne prireditve Slovenske Konjice,

 

ODMEVI

SIDDHARTA, 5. JULIJ 2019

FOTO: Marko Alpner Photography

FACEBOOK:

TOMI M. Siddharta

Najprej smo preverili vreme, da ne bo kakšne nevihte… Pa je prišla… tista čustvena, tako silovita in tako čudovita! Kartuzija, šli smo v Medrevesa, lebdeli smo v Raju in se dotaknili Nebes…❤️ Hvala za to prelepo noč, ki bo za vedno zapisana nekje v zvezdah in srcih❤️
Poklon, Spoštovanje in velik Objem🔥
T

SIDDHARTA

Slovenske Konjice! Vroče poletje & dobri ljudje! Stopljeni od vsega dobrega, kar nam vračate! Izjemno, močno, iskreno & nepozabno! Hvala vam!

Vaši, Siddz

 

PRISPEVKI:

TV MARIBOR

TV SLO 1

NOVICE.SI

Akustični in svetlobni spektakel v Žički kartuziji

Skip to content