Prisluhni srcu

Domov / Komedija / Prisluhni srcu
Prisluhni srcu

Uspešen newyorški odvetnik burmanskih korenin nekega dne izgine. Nazadnje ga vidijo na letalu za Hongkong, nato pa se za njim izgubijo vse sledi. So ga ugrabili? Se mu je zgodila kakšna nesreča? Zakaj ni nikomur povedal, da gre na Tajsko? Ne žena ne hči ne moreta pomagati policistom pri iskanju pogrešanega, saj ne vesta, ne kam je bil namenjen ne kje bi lahko bil …

Nato pa odkrijeta pismo. Ljubezensko pismo. Napisano pred mnogimi leti neki ženski v Burmi, za katero še nikoli nista slišali. Da bi razkrila skrivnostno očetovo izginotje in izvedela kaj o njegovi preteklosti, se Julia odloči, da bo odpotovala v Burmo. V majhno mestece, kamor je bilo nikoli odposlano pismo namenjeno in kjer je očitno živela ljubezen očetovega življenja … Tam sreča U Baja, prijaznega domačina, ki ji pove zgodbo o ljubezni, sposobni premikati gore – nepremagljivi, večni, vdani.

Nemški pisatelj Jan-Philipp Sendker je z romanom Prisluhni srcu napisal eno najlepših ljubezenskih zgodb, ki bralca ne bo pustila hladnega.

Skoči na vsebino