Maja Založnik & Moonshine

Maja Založnik & Moonshine

29. JUNIJ 2019, 21.00

STARI TRG, SLOVENSKE KONJICE

Konjičanka navdušila Konjičane

 

Maja Založnik je v slovenskem prostoru s svojim neverjetnim vokalom prisotna že mnoga leta. Še posebej Konjičani smo izjemno ponosni nanjo, saj je domačinka. Spremljali smo jo tako na različnih glasbenih izborih in oddajah, kot tudi na evrovizijskih tekmovanjih in koncertih v živo, kjer je zbranemu občinstvu predstavljala tudi avtorske skladbe. Veliko uspeha je požela z visoko uvrstitvijo na nemškem The Voice, v zadnjem obdobju pa s srbsko glasbeno skupino Moonshine pripravlja nov avtorski projekt, ki je rezultiral v pripovedni plošči Pieces.

Maja Založnik & Moonshine so leto 2019 začeli v velikem slogu! V sklopu promocijske turneje bodo obiskali tudi Slovenske Konjice in pripravili prav posebno glasbeno poslastico na Starem trgu. Koncert je darilo Občine Slovenske Konjice ob občinskem prazniku. Izvajali bodo popularne pop in rock priredbe, od poskočnih hitov do romantičnih šlagerjev, zasedba pa bo predstavila tudi nekaj izbranih avtorskih skladb iz nove plošče.

Glasbeni navdušenci iz Slovenskih Konjic in okolice bodo tako lahko prisluhnili znanim zvokom ter domači avtorski glasbi ene najprodornejših izvajalk pri nas. Ne zamudite, pridružite se nam z vrhunsko vokalistko Majo Založnik in bendom Moonshine.

Brezplačni koncert ob občinskem prazniku!

 

Vstop prost! Informacije: Center za kulturne prireditve Slovenske Konjice, 03 758 04 37,

FB: Center za kulturne prireditve Slovenske Konjice.

Skip to content