Jeannette

Jeannette

24. AVGUST 2019, 20.00

STARI TRG, SLOVENSKE KONJICE

JEANNETTE

Barbara Rehar – vokal, Sandi Kampuš – bobni, Alan Haidar – kitara, Aleš Boroš Barni – bas kitara, Boštjan Letnar – klavirska harmonika.

Jeannette so harmonika, kitara, bobni, bas in glas zaljubljeni v vintage očarljivost glasbe, ki v nalezljivem swing ritmu vabi na ples! V glasbenem stilu jadrajo med šansonom, gypsy jazzom, bluesom in rokenrolom ter hitro spreminjajo vloge iz omikanih Francozov, ki v pariški zdolgočasenosti hrepenijo po svobodi, do nemirnih rokerjev, ki skozi glasbo privrejo na prostost. V glasbi iščejo občutek, iskrenost, igrivost, preseganje časa … Repertoar zajema skladbe z vseh koncev sveta, od sanjavih poletnih večerov v Moskvi do rožnatega življenja v Parizu, kot ga vidi zaljubljena Edith Piaf. V podobnem glasbenem stilu so se lotili avtorskega ustvarjanja in poleti 2016 posneli prvo avtorsko skladbo z naslovom Permanentno moj. Na SAZAS-ovem natečaju SpotVizija 2017 je bila njihova skladba nagrajena in izbrana za snemanje videospota, ki so ga Jeannette posneli v Rogaški Slatini.

V letošnjem letu pripravljajo nove avtorske skladbe in koncertirajo širom Slovenije, od Pirana do Murske Sobote! Vabljeni na koncerte! La Vie Est L’amour!

 

Vstop prost! Informacije: Center za kulturne prireditve Slovenske Konjice, 03 758 04 37,

FB: Center za kulturne prireditve Slovenske Konjice.

Skoči na vsebino