IMSET

IMSET

SOBOTA, 20. AVGUST 2022, 21.00

STARI TRG, SLOVENSKE KONJICE

IMSET 

IMSET so eni izmed najbolj obetavnih rockerjev v Sloveniji, vse bolj pa zanimivi tudi v tujini. Gre za band, ki so jih v letu 2021 poslušali člani skupin Coldplay in Linkin Park (ISC komisija), saj so se v letu 2021 med 26.000 izvajalci z vsega sveta uvrstili v finale (med manj kot 1 % vseh prijavljenih) največjega mednarodnega tekmovanja na svetu ISC (International Songwriting Competition), in sicer z obema takrat še neizdanima skladbama, Lost Inside in All The Same. Pesem All The Same je osvojila 9. mesto v Rock Category, pesem Lost Inside pa je osvojila 6. mesto v Lyrics Category.

Da se spogledujejo s tujino, ni nobena skrivnost. IMSET so namreč do sedaj že sodelovali s producentoma iz newyorškega studia Sterling, Tedom Jensenom (Green Day, Linkin Park …) in Chrisom Gehringerjem (21 Pilots, Dua Lipa, Lana Del Rey …). Z novim singlom All The Same pa so tokrat združili moči s producentom Chrisom Athensom (AC/DC, Blink 182, Rita Ora …) in slovenskim producentom Matejem Pečavarjem (The Cosmosonic Studios).

Jaka Peterka − vokal, kitara,

Jaka Ažman − bas, spremljevalni vokali,

Dejan Macura – klaviature,

Blaž Horvat – bobni.

Vstop prost! Informacije: Center za kulturne prireditve, 03 758 04 37, FB: Center za kulturne prireditve Slovenske Konjice.

Skip to content