Gledališče -Komedije – lahkotnejši žanr za obilo smeha in zabave

Domov / Gledališče -Komedije – lahkotnejši žanr za obilo smeha in zabave

 

Spoštovani abonenti, ljubitelji gledališča!

Po dolgem čakanju in obdobju negotovosti smo na Centru za kulturne prireditve Slovenske Konjice morali, prvič po več kot dveh desetletjih, zaradi trenutnih razmer in iz preventivnih razlogov preprečevanja širjenja virusa Covid-19, ABONAMA KOMEDIJE za sezono 2020/21 ODPOVEDATI!

V kolikor bodo razmere dopuščale, načrtujemo izvesti posamezne predstave. Izbor programa in datumi gostovanj bodo objavljeni na FB in Instagramu Centra za kulturne prireditve Slovenske Konjice, spletni strani Splošne knjižnice Slovenske Konjice in v lokalnih medijih.

Zaradi izpada zadnje, pete predstave v prekli gledališki sezoni 2019/20, Vam želimo povrniti petino celotnega zneska, ki ste ga plačali ob nakupu posameznih abonmajev.

Vračilo bomo izvedli v obliki nakazila na Vaš transakcijski račun. Prosimo Vas, da nam najkasneje do 30. oktobra 2020 posredujete vaše podatke za nakazilo: ime, priimek, naslov, telefonski kontakt in številko transakcijskega računa (info@ckpkonjice.si, 03 758 04 37).

Vračilu petine nakupne cene abonmaja iz pretekle sezone se lahko odpoveste in znesek donirate Splošni knjižnici Slovenske Konjice. V tem primeru bi vas prosili za izjavo, da se vračilu odpovedujete. 

Zahvaljujemo se Vam za razumevanje!

 

 

Skip to content