Domov / 0
Loading Dogodki

Avdicija

Mestni trg 4
21. maja 17:00 - 18:00
  • This dogodek has passed.
[OBVESTILO ZA KUPCE VSTOPNIC ZA DODATNO PREDSTAVO AVDICIJA – za izven]Spoštovani!Obveščamo vas, da predstave Avdicija (ZA IZVEN), ki je bila predvidena za 21. maja, zaradi trenutnih razmer, ne bo možno izvesti. Ker je situacija glede sproščanja ukrepov zelo nejasna, smo se odločili, da predstavo ODPOVEMO!Vse, ki ste kupili vstopnice za predstavo Avdicija, prosimo, da se po 20. maju 2020, oglasijo na Centru za kulturne prireditve ali se obrnete na Eventim, kjer boste dobili povrnjeno kupnino. 

*Navodila Eventima:

➡️ SPLETNI KUPCI

Spletni kupci na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

➡️ PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol – lahko obiščete vam najbližji Petrol).

Zahvaljujemo se vam za zaupanje in razumevanje ter vas toplo pozdravljamo!

Center za kulturne prireditve Slovenske Konjice

DOM KULTURE SLOVENSKE KONJICE, DVORANA

AVDICIJA

ŠPAS TEATER

 

Besedilo in režija: Jurij Zrnec.

Igralska zasedba: še ni znana!

Premiera: november 2019.

Ultra smešna komedija! Pod besedilo in režijo je podpisan eden najbolj zaželenih ustvarjalcev zadnjega desetletja v Sloveniji – JURIJ ZRNEC!

Stroga komisija bo na igralsko Akademijo sprejela samo največje talente. Jagodni izbor generacije!

Nadobudni študentje, sami virtuozi improvizacije, med katerimi so tudi talentirano netalentirani, se ji bodo predstavili v najboljši luči. Zapletali in odpletali se bodo pred igralskimi izzivi. Razgalili se bodo do vseh svojih napak in pomanjkljivosti. Nimajo kaj, gredo na vse ali nič. Stojijo tik pred veliko priložnostjo, ki jim bo odprla vrata igralskega poklica in zvezdniške kariere!

Česa vse ne bodo naredili, da bi jim uspelo! Iznašli bodo še tisto, česar v gledališču sploh ne obstaja. Njihovi nastopi na AVDICIJI so komični, zabavni, pa tudi tragični, iskreni, pompozno minimalistični, predvsem pa vsi zelo iznajdljivi in do konca smešni!

Vstopnice: 22 EUR, dodatni ter 1. vrsta balkona: 20 EUR.

Informacije: Center za kulturne prireditve, 03 758 04 37, info@ckpkonjice.si

FB: Center za kulturne prireditve Slovenske Konjice.

Podrobnosti

Datum: 21. maja
Čas: 17:00 - 18:00
Dogodek CategoryDogodek

Prizorišče

Kraj: Dom kulture Slovenske Konjice, dvorana
Naslov: Mestni trg 4
Slovenske Konjice,

+ Google Map

Organizator

Organizator: Center za kulturne prireditve
Telefon: +386 03 758 04 37
Email: