Avdicija

Avdicija

Spoštovani abonenti!

Obveščamo vas, da zadnje predstave Avdicija, ki je bila predvidena za 21. maja, ne bo možno izvesti v tem mesecu. Novega termina trenutno še ni mogoče določiti. Predvidoma bomo predstavo uvrstili na program meseca septembra, ko vam bomo predstavili novo abonmajsko sezono Komedij in vas ponovno povabili v naše gledališče.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje in razumevanje ter vas toplo pozdravljamo!

Center za kulturne prireditve Slovenske Konjice

 

 

DOM KULTURE SLOVENSKE KONJICE, DVORANA

AVDICIJA

ŠPAS TEATER

 

Besedilo in režija: Jurij Zrnec.

Igralska zasedba: še ni znana!

Premiera: november 2019.

Ultra smešna komedija! Pod besedilo in režijo je podpisan eden najbolj zaželenih ustvarjalcev zadnjega desetletja v Sloveniji – JURIJ ZRNEC!

Stroga komisija bo na igralsko Akademijo sprejela samo največje talente. Jagodni izbor generacije!

Nadobudni študentje, sami virtuozi improvizacije, med katerimi so tudi talentirano netalentirani, se ji bodo predstavili v najboljši luči. Zapletali in odpletali se bodo pred igralskimi izzivi. Razgalili se bodo do vseh svojih napak in pomanjkljivosti. Nimajo kaj, gredo na vse ali nič. Stojijo tik pred veliko priložnostjo, ki jim bo odprla vrata igralskega poklica in zvezdniške kariere!

Česa vse ne bodo naredili, da bi jim uspelo! Iznašli bodo še tisto, česar v gledališču sploh ne obstaja. Njihovi nastopi na AVDICIJI so komični, zabavni, pa tudi tragični, iskreni, pompozno minimalistični, predvsem pa vsi zelo iznajdljivi in do konca smešni!

 

Cene abonmaja: 75, 60, 50 EUR.

Informacije: Center za kulturne prireditve, 03 758 04 37, info@ckpkonjice.si

FB: Center za kulturne prireditve Slovenske Konjice.

Foto: Bor Dobrin

Skip to content