ANA FERME

ANA FERME

SOBOTA, 2. JULIJ 2022, 21.00

STARI TRG, SLOVENSKE KONJICE

ANA FERME

25-letna Mestinjčanka Ana Ferme je pred pesmijo Sama že opozorila nase s singlom Na pogled, nastopala je v hit muzikalih Cvetje v jeseni in Briljantina, ob številnih koncertih in vodenju prireditev pa je že pol desetletja tudi spremljevalni vokal Nine Pušlar.

Pevske izkušnje je nabirala v lokalnem okolju, na domačih in tujih festivalih, po večletnem delu z Marto Zore pa zdaj glas pili v celjskem BK Studiu. Med njenimi številnimi koncerti velja izpostaviti nastope v Šmarju pri Jelšah, večkrat tudi s tamkajšnjim big bandom.

Igralske odre je prvič preizkusila v srednješolski postavitvi muzikala Mamma Mia, vloga v hitu Cvetje v jeseni (čez 170 ponovitev) pa ji je prinesla povabilo v skupino Nine Pušlar in zdaj pa je že pol desetletja nepogrešljiv člen njene ekipe. Leta 2017 je na Emi nastopila z Leo Sirk in Clemensom, zapela, zaplesala in zaigrala pa je tudi v muzikalu Briljantina. Predlani je z Mitjem Bobičem in Markom Hrvatinom (soavtorja Rok Lunaček in Jan Baruca) posnela pesem Na pogled.

Vstop prost! Informacije: Center za kulturne prireditve, 03 758 04 37, FB: Center za kulturne prireditve Slovenske Konjice.

Skip to content