OBVESTILO ZA PREDSTAVO AVDICIJA

OBVESTILO ZA PREDSTAVO AVDICIJA

[OBVESTILO ZA ABONMA KOMEDIJE – AVDICIJA]

Spoštovani abonenti!

Obveščamo vas, da zadnje predstave Avdicija, ki je bila predvidena za 21. maja, ne bo možno izvesti v tem mesecu. Novega termina trenutno še ni mogoče določiti. Predvidoma bomo predstavo uvrstili na program meseca septembra, ko vam bomo predstavili novo abonmajsko sezono Komedij in vas ponovno povabili v naše gledališče.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje in razumevanje ter vas toplo pozdravljamo!

Center za kulturne prireditve Slovenske Konjice

 

[OBVESTILO ZA KUPCE VSTOPNIC ZA DODATNO PREDSTAVO AVDICIJA – za izven]

Spoštovani!

Obveščamo vas, da predstave Avdicija (ZA IZVEN), ki je bila predvidena za 21. maja, zaradi trenutnih razmer, ne bo možno izvesti. Ker je situacija glede sproščanja ukrepov zelo nejasna, smo se odločili, da predstavo ODPOVEMO!

Vse, ki ste kupili vstopnice za predstavo Avdicija, prosimo, da se po 20. maju 2020, oglasijo na Centru za kulturne prireditve ali se obrnete na Eventim, kjer boste dobili povrnjeno kupnino.

*Navodila Eventima:

➡️ SPLETNI KUPCI

Spletni kupci na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

➡️ PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol – lahko obiščete vam najbližji Petrol).

Zahvaljujemo se vam za zaupanje in razumevanje ter vas toplo pozdravljamo!

Center za kulturne prireditve Slovenske Konjice